o ţară vecină este în pericol

Sursă: YouTube
  • Noua ameninţare nord-coreeană reiese din planul de alocare a trupelor din prima linie.
  • În imaginile difuzate de propaganda nordică este prezentat un ofiţer al Armatei indicând posibilele ţinte ale armelor nucleare tactice pe o hartă.
  • Tehnicienii de la Phenian au blurat fotografia, acoperind-o parţial, dar nu este greu de identificat provincia Gangwon, de pe coasta de est a Coreei de Sud.

Noua ameninţare nord-coreeană reiese din planul de alocare a trupelor din prima linie.

Planul de modificare şi extindere a sarcinilor operaţionale încredinţate unităţilor de frontieră”, este titlul documentului pe care Kim Jong-un tocmai l-a discutat cu generalii nord-coreeni, în cadrul şedinţei Comisiei Militare Centrale de la Phenian.

Iar noile misiuni pentru trupele din prima linie ar implica desfăşurarea de arme nucleare pe paralela 38, gata de utilizare pe câmpul de luptă de către artileria nord-coreeană.

În imaginile difuzate de propaganda nordică este prezentat un ofiţer al Armatei indicând posibilele ţinte ale armelor nucleare tactice pe o hartă.

Tehnicienii de la Phenian au blurat fotografia, acoperind-o parţial, dar nu este greu de identificat provincia Gangwon, de pe coasta de est a Coreei de Sud. Poate însemna că, în caz de război, artileria nord-coreeană ar viza acea zonă inamică cu arme nucleare tactice.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Nepotul fostului primar Neculai Onțanu, găsit mort pe un câmp de lângă București: Era un cunoscut afacerist

Urmatoarea stire

Pericolul expunerii îndelungate la soare. Specialiștii spun între ce ore nu avem voie să stăm la plajă: “Aceste radiaţii lezează ca nişte gloanţe această piele”

Stiri pe aceeasi tema