O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci!


Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023 – Berbec
Se rezolvă multe lucruri, printre care şi cu banii, c-o să-i luaţi şi-o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi poate vă puneţi şi casa la punct.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Taur
Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi şi în particular şi să vă placă, să puneţi mult suflet că vreţi să le demonstraţi tuturor că sunteţi cei mai buni

Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023 – Gemeni
O sa va fie poate mai greu sa distingeţi adevărul de minciuna dac-o s-aveţi o discutie în patru ochi cu fiinţa iubita, dar lăsaţi problema la macerat si va parvine răspunsul.

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Rac
E posibil să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să găsiţi mediul propice, să daţi şi de sponsori care să investească, să vă descurcaţi frumos.

Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023 – Leu
Vă bucuraţi de o revedere pe care o aşteptaţi de ceva timp şi o să aveţi ce să vă spuneţi că să vedeţi dacă relaţia mai poate să continue, se poate!

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Fecioară
Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care vă place şi o să vă aducă şi succes, că vă puteţi ocupa de mai multe treburi odată.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Balanță
E cineva care vrea să fiţi împreună şi or să dispară acele bariere care v-au ţinut departe de această persoană şi să vă adunaţi resursele ca să faceţi casă bună împreună.

Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023 – Scorpion
Se poate să primiţi o confirmare, c-aţi luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la un nivel superior, o funcţie, poate.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Săgetător
Vine şi momentul vostru de glorie, fiţi receptivi la nou la ce se întâmplă, că ar fi păcat să rataţi şansa de a vă face cunoscute calităţile, deloc puţine, spune Neti Sandu la Pro Tv.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Veste uriaşă pentru Săgetători, ce alte zodii trec printr-o perioadă fastă

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Capricorn
O să începeţi proiecte noi, faceţi rost de bani în plus şi o să vă bucuraţi de succes, că daţi dovadă de entuziasm şi de pricepere, sunteţi buni profesionişti.

Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023 – Vărsător
Se anunţa reuşite, şi o să fie o upgradare pe mai multe planuri – totul e să vă propuneţi cât mai multe obiective şi să vă ţineţi de treaba până la capăt.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Pești
O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, se mai poate să vi se restituie acei bani împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mai bine cu banii, în perioada asta.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Inflația : un fenomen bine-cunoscut

                                                                                       Motto:     Istoria umană în veci se desfășoară Povestea-i a ciocanului ce cade pe ilău.                                                                       …