O regiune a Chinei închide timp de o săptămână aproape toate activităţile comerciale şi industriale, inclusiv popularele cazinouri

Macao, o regiune administrativă specială a Chinei,  va închide timp de o săptămână aproape toate activităţile comerciale şi industriale, inclusiv cazinourile, începând de luni, în timp ce autorităţile încearcă să stopeze creşterea infecţiilor cu Covid-19 în cel mai mare centru de jocuri de noroc din lume, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Serviciile esenţiale, inclusiv hotelurile, supermarketurile şi farmaciile, vor rămâne totuşi deschise, au declarat oficialii oraşului, în cadrul unei conferinţe de presă sâmbătă.

Macao a raportat sâmbătă 71 de noi cazuri de COVID, ducând totalul la 1.374 de la jumătatea lunii iunie. Peste 17.000 de persoane sunt în carantină, au spus autorităţile.

Autorităţile locale au adăugat vineri două hoteluri situate în staţiuni de cazinouri populare, pentru a fi folosite ca facilităţi medicale pentru Covid, pentru a mări capacitatea de a face faţă creşterii infecţiilor.

Peste 90% dintre locuitorii din Macao sunt complet vaccinaţi împotriva Covid, dar este prima dată când oraşul trebuie să se confrunte cu varianta Omicron, care se răspândeşte rapid.

Citeste continuarea pe economedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Limuzina electrică BMW i7 va avea o versiune blindată din 2023

Urmatoarea stire

Aceștia sunt zeii, aceasta este NAȚIONALA 100! Cele 11 jurii au decis echipa secolului

Stiri pe aceeasi tema