O pisică salvată din ruinele cutremurului din Turcia nu mai vrea să îl părăsească pe salvator


Imaginile unei pisici salvate din ruine în urma cutremurului din Turcia au devenit virale, fiind vizionate de zeci de milioane de oameni.

Pisica recuperată din blocurile prăbușite în orașul Gaziantep nu mai vrea să îl părăsească pe salvator. Din imagini, se pare că sentimentul este reciproc.

Turcia a decis, duminică, în cea de-a 14-a zi după seismul din 6 februarie, să oprească operaţiunile de căutare a supravieţuitorilor, mai puţin în cele mai afectate două provincii ale ţării, Kahramanmaras şi Hatay, a anunţat agenţia guvernamentală pentru managementul dezastrelor şi situaţiilor de urgenţă (AFAD), informează AFP, citată de Agerpres.

„Într-un număr mare de provincii, eforturile de căutare s-au terminat. Ele vor continua în provinciile Kahramanmaras şi Hatay, în jurul a 40 de clădiri”, a declarat Yunus Sezer, directorul AFAD.

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a devastat sudul ţării şi Siria a făcut 40.689 de morţi în Turcia, potrivit celui mai recent bilanţ oficial publicat duminică de AFAD.

Vicepreşedintele turc, Fuat Oktay, a raportat că 105.000 de clădiri s-au prăbuşit sau au fost grav avariate, iar cele din urmă vor fi demolate. 

Sursă video: Sabah

Citeste continuarea pe www.ct100.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema