O nouă reușită pentru David Popovici! A cucerit medalia de aur la Cupa României


Totul îi merge perfect! După ce David Popovici a luat bacalaureatul, sportivul a marcat o nouă reușită. Mai cu seamă, sportivul în vârstă de 18 ani a cucerit medalia de aur la Cupa României, sâmbătă, 3 iunie 2023. A oferit și primele declarații. Iată detaliile mai jos, în articol.

David Popovici a reușit, din nou, să marcheze o nouă performanță. De data aceasta, sportivul român în vârstă de 18 ani a cucerit medalia de aur la Cupa României, la natație. A obținut-o la proba de 100 de metri fluture.

După ce a luat parte la concursul care s-a ținut la bazinul de la Otopeni, David Popovici a oferit declarații. Sportivul român a declarat care sunt planurile sale de viitor, cum decurg antrenamentele și ce donație a făcut recent.

Vezi și DAVID POPOVICI A DECIS LA CE FACULTATE VA STUDIA DUPĂ CE A LUAT BAC-UL. „URMEAZĂ SĂ INTRU ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ A VIEȚII MELE”

David Popovici a luat medalia de aur la proba de 100 de metri fluture

David Popovici a mărturisit că urmează un concurs important la finalul lunii iunie. Apoi, va lua parte la Mondiale. Sportivul s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

„Totdeauna îmi place să concurez, îmi place să fac și fluture mai nou și vreau să văd ce pot scoate din asta. M-am simțit bine astăzi, sunt în mijlocul antrenamentelor și cred că acesta este ultimul concurs de verificare mai mult pentru noi. Urmează un concurs foarte important la sfârșitul lui iunie, după care Mondialele și e o ultimă ocazie pentru a testa ce avem în rezervor în regim de antrenamente destul de intense.

Pregătirea merge bine, mă bucur că ne-am întors în bazinul de afară de la Lia Manoliu. Nu ar strica să avem și un bazin pe timp de iarnă, înăuntru la Lia Manoliu, dar îmi place să înot în aer liber, totdeauna mi-a plăcut”, a spus sportivul.

David Popovici / Sursă foto: Facebook

Are planuri mari de viitor

De altfel, lui David Popovici i-ar plăcea să se înscrie la Facultatea de Psihologie. A explicat și motivul pentru care alege să meargă în această direcție educațională.

„Da, mi-ar plăcea să merg la Facultatea de Psihologie. Vreau să învăț cât mai multe despre oameni, oamenii sunt frumoși. Vreau să învăț să trăiesc în societatea asta și să pot să îi înțeleg pe oameni atunci când vorbesc cu ei. Nu poți să ajuți pe nimeni înainte să te ajuți pe tine.

Nu neapărat, din fericire, pot să fac această facultate nu numai cu dorința de a avea meseria de psiholog sau ceva care să aibă legătură cu asta după ce o voi termina. Am înotul și vreau să mă țin de el în continuare. O fac strict pentru a mă înțelege pe mine și pentru a-i învăța pe oameni și pentru a-i înțelege și pe ei”, a spus David Popovici, potrivit ProSport.

Și-a donat una dintre medalii

De altfel, a ales să își doneze una dintre medaliile pe care le-a câștigat la…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema