O nouă mină de aur pentru Dan Șucu și Victor Angelescu. Rapid mai pregătește un transfer în străinătateAlexandru Albu (29 de ani) este dorit în Turcia și în Cipru. Dan Șucu și Victor Angelescu au stabilit suma pentru care sunt dispuși să renunțe la mijlocașul Rapidului.

Rapid a rămas singura echipă dintre candidatele la titlu care nu a reușit niciun transfer în această iarnă. Prilej pentru Marius Șumudică sau Dănuț Lupu să lanseze o șarjă de atacuri la adresa lui Dan Șucu și Victor Angelescu. Giuleștenii nu doar că nu s-au întărit, dar sunt pe cale să piardă una dintre piesele grele. Alexandru Albu are „verde” din partea șefilor.

Lovitură pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Rapid, aproape de transferul lui Alexandru Albu

Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt, Alexandru Albu a ajuns la Rapid în vara lui 2021. Un an mai târziu, giuleștenii plăteau 150 de mii de euro pentru transferul definitiv de la Chiajna. În acest sezon, Albu a adunat trei goluri și un assist în 17 partide disputate pentru Rapid, în toate competițiile.

De numele jucătorului este legată ratarea primului penalty acordat în România prin decizie VAR. S-a întâmplat la Cluj, cu CFR.

Mijlocașul este acum în fața unei mutări importante în carieră. ProSport anunță că este dorit de echipe din Turcia și din Cipru. Potrivit sursei citate, Victor Angelescu și Dan Șucu i-ar fi stabilit deja prețul: cel puțin 800 de mii de euro. Dacă va da curs uneia dintre oferte, Albu ar avea promis un salariu între 25 de mii și 30 de mii de euro. De patru ori mai mare decât cel de la Rapid!

  • Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, UTA Arad și Rapid sunt echipele din cariera lui Alexandru Albu

Marius Șumudică, Lupu și Mititelu, atacuri în valuri la Dan Șucu

Dan Șucu nu are deloc viață ușoară în aceste momente. După lunile în care a luat prim-planul prin declarațiile și investițiile anunțate la Rapid, omul de afaceri este acum pus la zid pentru pasivitatea pe care o arată pe piața transferurilor.

„La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici”, spune Marius Șumudică.

Rapidul nu cred că are puterea necesară de a câştiga campionatul, eu cred că tot CFR-ul e favorită şi anul ăsta. Ca să faci transferuri, îţi trebuie bani, domnul Șucu atâta timp cât nu face transferuri, înseamnă că n-are bani. Sau poate n-au găsit jucători pe care îşi doresc să-i aducă, dar mai e timp. Orice transfer ar face, nu cred că are puterea necesară de a lua campionatul.
Dănuț Lupu, pentru OrangeSport.

Nici rivalul din campionat nu îl iartă. Adrian Mititelu a transmis o salvă de ironii spre Dan Șucu. „Mă aşteptam la Rapid (n.r. la mai multe transferuri). Am văzut acolo proiecte de management, de marketing. Mă aşteptam la Rapid că se întâmplă ceva bun, nu neapărat ca să cumpere de la noi, că nu au cum să cumpere de la noi. Noi avem alte tarife! Sunt surprins de domnul Şucu, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României. Am văzut că a promovat berea Giuleştina, berea Colentina”, a spus și patronul lui FC U Craiova.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Horoscopul săptămânii 16 – 22 ianuarie

Urmatoarea stire

VIDEO! Cai filmaţi în timp ce alergau printre maşini în zona Bisericii Catolice din Nicolina – 7est.ro

Stiri pe aceeasi tema