O nouă ieșire a “deputatului Shaormă”. Pesedistul Adrian Solomon și-a comparat alegătorii cu niște șoareciÎn timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la Vaslui, deputatul PSD Adrian Solomon a făcut declarații jignitoare, în stilul binecunoscut, la lansarea candidaților pentru alegerile locale din județ.

Plin de cinism, deputatul Solomon a declarat că nu trebuie să ne uităm la culoarea pisicii, referitor la doi liberali traseiști cooptați de PSD Vaslui, ci la faptul dacă ea poate sau nu să prindă șoareci, aici făcând referire, cel mai probabil, la votanți.

Această declarație care s-a vrut a fi metaforică exprimă cât se poate de clar cum se raportează acești candidați la cei care urmează să-i voteză, scrie Vremea Nouă.

La începutul conferinței de presă, Adrian Solomon a vorbit despre momentul important pentru orice om politic, care, anul acesta, va trece prin patru scrutinuri electorale: europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare. Deputatul a declarat că, în prezent, sunt șase UAT-uri unde PSD încă nu și-a stabilit…

Citeste continuarea pe ziuanews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema