O mamă cu trei copii a încercat să-şi ia viaţa și a intrat cu mașina într-un parapet. Soțul a fost arestat pentru violență în familieO mamă cu trei copii a încercat să-și ia viața după ce a fost agresată de soț. Femeia de 27 de ani a vrut să intre cu mașina într-un parapet, după ce s-a certat cu bărbatul. Tânăra, care era singură în mașină, a fost rănită, iar autoturismul a fost distrus. 

Incidentul a avut loc pe 12 decembrie, atunci când polițiștii au fost anunțați despre un accident pe DN 17. Ajunși la fața locului au găsit-o pe tânăra de 27 de ani în mașină, fiind vizibil tulburată psihic.

Oamenii legii au început să o ia la întrebări, ținând cont de faptul că şoseaua era uscată, nu existau urme de frânare și totul părea foarte suspect.

În cele din urmă, tânăra a mărturisit faptul că avusese un conflict puternic cu soțul ei și a fost agresată fizic. Din acest motiv, în acea dimineață încercase deja o dată să-și ia viața, după care a încercat din nou.

Femeia a intrat intenționat cu maşina într-un parapet

Oamenii legii au documentat acest caz, iar în cursul zilei de astăzi l-au audiat și pe soțul femeii. În urma dosarului penal deschis pentru violență în familie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, se va emite un ordin de protecție pentru femeie.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema