O jurnalistă, ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime, în Florida. Atacatorul a împușcat mortal și o fetiță de 9 aniO jurnalistă de la o televiziune din Florida a fost ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime. Se pare că suspectul s-a întors la fața locului, a atacat echipa de jurnaliști și apoi a împușcată mortal o fată de nouă ani, relatează Mediafax.

Un reporter și o fetiță, împușcați mortal

Un reporter și un copil de nouă ani au fost împușcați mortal lângă Orlando, aproape de locul unei crime care a avut loc cu câteva ore înainte, potrivit BBC. Un alt reporter și mama fetei au fost împușcați și răniți de bărbatul înarmat, care este suspectul principal și la prima crimă, a anunțat poliția.

Cei doi jurnaliști de la Spectrum News 13 făceau un reportaj despre uciderea unei femei în vârstă de 20 de ani care a fost împușcată mortal în interiorul unei mașini. După ce i-a atacat pe jurnaliști, bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat într-o casă și le-a împușcat pe fată și pe mama acesteia.

Mama se află la spital în stare critică, au anunțat polițiștii. Alți jurnaliști aflați în apropiere au acordat primul ajutor victimelor. Anchetatorii nu au aflat încă de ce au fost atacați jurnaliștii. Bărbatul înarmat a fost reținut de polițiști. O colegă de-a jurnalistei a relatat tragedia și a izbucnit în lacrimi. Momentul emoționant a făcut înconjurul internetului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cine este câștigătorul San Remo? Marco Mengoni talentul ce lasă fără cuvinte o lume întreagă

Urmatoarea stire

Shaun Pinner, britanicul care a fost capturat de forțele rusești în Ucraina, își dezvăluie mesajul pentru Putin

Stiri pe aceeasi tema