O femeie din Botoșani și-a aruncat copii pe geam. Cel mic a decedat



Într-un tragic incident petrecut într-un hotel din Botoșani, o femeie a aruncat de la etajul hotelului doi dintre copiii săi, în vârstă de 2 și, respectiv, 3 ani. Din nefericire, cel mai mic dintre aceștia a pierit ulterior la spital.

La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost alertat cu privire la un incident în care o femeie, aflându-se la etajul 1 al unui hotel, a aruncat copiii săi, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, și amenința că se va sinucide. Aceste informații au fost furnizate de anchetatori, conform sursei News.ro.

Cei doi copii au fost transportați la spital într-o stare gravă, însă, cu regret, copilul în vârstă de doi ani a decedat.

La locul incidentului s-a deplasat un negociator care a inițiat discuții cu femeia, reușind să o convingă să coboare în siguranță. Aceasta a fost apoi transportată la spital sub supravegherea polițiștilor, în vederea investigațiilor medicale ulterioare.

Într-un stadiu ulterior, femeia a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani. Polițiștii desfășoară investigații în scopul clarificării circumstanțelor în care s-a produs acest incident tragic.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Incendiul probelor delicte

Știrea cu incendiul petrecut la un depozit de probe delicte al Poliției Capitalei mă amuză mai mult decît…