O femeie a fost rănită după ce trenul în care călătorea a fost atacat cu pietre, în apropiere de Botoșani. ”Drumurile patriei”Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 09:18

2502 citiri

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost rănită după ce trenul care venea de la Bucureşti a fost atacat cu pietre luni seară, 30 ianuarie, la câţiva kilometri de Botoşani.

Geamul vagonului a fost spart cu pietre aruncate de undeva de pe un câmp, la scurt timp după ce a părăsit gara din Leorda.

Una dintre pietre a trecut la câţiva milimetri de capul unei femei.

Cioburile din geamul făcut ţăndări au tăiat pe față o pasageră. Femeia s-a ales cu mai multe tăieturi la nivelul feţei.

Trenul şi-a continuat drumul până în gara din Botoşani, acolo unde poliţiştii au luat declaraţii călătorilor.

Regizorul Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani, Andrei Măjeri, a fost martor la cele întâmplate, fiind el însuși la un pas de a fi rănit.

Acesta a postat imagini și a povestit ce s-a întâmplat într-unul dintre vagoanele trenului care mai avea puțin până să ajungă la Botoșani.

”Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav. Drumurile patriei…”, a scris Andrei Măjeri.

Călătorii au anunțat Poliția, oamenii legii demarând cercetările pentru ca cei vinovați de cele întâmplate să fie trași la răspundere, scrie botosaneanul.ro.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema