[ditty id=108033]

O elevă de 13 ani din Pitești a încercat să-și otrăvească colega. Ce i-a turnat în sticla de suc


O elevă de 13 ani din Pitești a fost la un pas să-și ucidă o colegă de clasă, informează presa locală. Fata a turnat substanțe toxice în sticla de suc a colegei sale.


In articol:


Răzbunare șocanta după o ceartă între două eleve de 13 ani din Pitești. Una dintre ele a încercat să o otrăvească pe rivală, din cauza unui băiat.

Citește și: Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

Cele două fete de 13 ani s-ar fi certat la finalul anului trecut din cauza unui băiat.

Într-un moment de neatenție al victimei, colega sa i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc, în speranța că aceasta se va otrăvi.

Ce s-a întâmplat cu eleva otrăvită de colega sa

Victima a bătut din sticlă, însă a simțit imediat gustul ciudat. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Din fericire, victima a scăpat ușor și nu a avut nevoie de spitalizare, exceptând îngrijirile medicale necesare în acel moment, potrivit Antena 3.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, precum și a Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș.

Tragedie în Argeș

Părinții Antoniei, fata de 17 ani care s-a sinucis ieri, sunt împietriți de durere și nu își explică de ce copila lor a recurs la un
asemenea gest.

La scurt timp după tragedie, tatăl Antoniei a postat pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor prin care își strigă durerea și anunță că „o iubește și o va urma.”

Citește și: Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Miercuri, în jurul prânzului, Antonia a fost găsită moartă în locuința din Mărăcineni. Cei care i-au găsit copilei trupul  fără suflare au fost chiar părinții ei.

Mama și tatăl au rămas fără suflare în momentul în care au văzut că fata lor de 17 ani zăcea, fără viață, într-un ștreang improvizat.

Citește și: Sinucidere misterioasă la numai 16 ani

Au chemat salvarea dar era prea târziu: medicii nu au mai putut face nimic, potrivit z iarobiectiv.ro. În urma ei au rămas râuri de lacrimi și durere! 

 

 

 

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Planul „Iohannis” și vulnerabilizarea României

Urmatoarea stire

Forum Cultural. Dacia. Ultima frontieră a romanității (Video)

Stiri pe aceeasi tema