O cheamă Julia, are 21 de ani și conduce cel mai mare tanc din lume / VIDEOREPORTAJ cu militarii americani din Polonia, în apropiere de granița cu Rusia


În cartea recordurilor mondiale Guiness, tancul M1A2 Abrams e catalogat ca fiind cel mai greu din lume la ora actuală, măsurat la circa 63 de tone. Armata americană, însă, a adus în Polonia, în grupul de luptă pe care-l conduce în apropierea graniței cu Rusia, o variantă și mai grea de circa 72 de tone.

Tanc Abrams in poligonul Bemowo Piskie din PoloniaFoto: Hotnews

O parte din militarii americani sunt în premieră dislocați în Europa, iar unii văd zăpada pentru prima oară viața lor. Spun însă că sunt pregătiți pentru orice și că se bazează pe vârful de lance al întregului grup de luptă: tancul de luptă Abrams. „O bestie uriașă”, „72 de tone de pericol mortal”.

  • HotNews.ro a fost în baza militară și în poligonul Bemowo Piskie și a filmat cum se antrenează americanii cu tancuri Abrams și blindate Bradley cu militarii britanici, polonezi și români. Mai multe, în videoreportajul de mai jos:

VEZI ȘI:

Citeste continuarea pe www.hotnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cele mai așteptate filme și seriale ale anului 2023

Urmatoarea stire

Probleme mari la General Motors: Gigantul auto recheamă 140.000 de vehicule electrice Chevrolet Bolt din cauza riscului de incendiu

Stiri pe aceeasi tema