O casă din zona Calea Poplăcii, salvată de pompieri de la un incendiu ce a izbucnit la anexa locuinței


Pompierii sibieni au reușit să salveze o casă de la un incendiu, după ce focul a mistuit anexa gospodărească a locuinței. O femeie de 55 de ani a avut atac de panică și a primit îngrijiri medicale pe loc.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Gl. Eremia Grigorescu din municipiul Sibiu, cu două autospeciale de stingere, una de primă intervenție și un echipaj SMURD. 

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, fiind propagat și la anexa din vecinătate. Pompierii au limitat propagarea incendiul și l-au lichidat, salvând locuința și alte două anexe. În urma incendiului izbucnit din cauza jarului nestins depozitat în apropierea materialelor combustibile, a ars în totalitate o anexă de aproximativ 30 mp și acoperișul anexei vecine pe o suprafață de aproximativ 20 de mp”, a transmis sg. maj. Andreea Ștefan, de la ISU Sibiu.

O femeie în vârstă de 55 de ani a suferit un atac de panică fiind asistată medical  la fața locului, refuzând transportul la spital, a mai precizat Ștefan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe
Instagram /
Facebook /
YouTube


Ion Surdu

Citeste continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema