O bunică și nepoata ei au fost atacate de un tâlhar fără adăpost. Bărbatul a încercat să o RĂPEASCĂ pe fata de 7 aniMomentul terifiant în care un tâlhar fără adăpost le-a urmărit pe o bunică de 73 de ani și pe nepoata ei de 7 ani până la locuința acestora a fost filmat. Incidentul șocant s-a întâmplat în Franța.

Cele două au vrut să intre în casă, însă bărbatul le-a tras pe stradă, le-a pus la pământ, cu intenția de a comite o răpire.

Tâlharul a tras-o într-o parte pe fată, apoi a luat câteva dintre lucrurile femeii. Copila a reușit să se ridice și să se ducă lângă bunica ei. Imediat după, câinele lor a apărut în ușă, iar procurorii spun că cel mai probabil bărbatul a fost speriat de animal și a fugit.

Incidentul s-a întâmplat luni, în centrul orașului Bordeaux, scrie dailymail.co.uk.

Suspectul este un francez fără adăpost, născut în 1993, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă, și nu se afla la prima abatere. El a fost arestat o oră mai târziu.

Bunica a spus că bărbatul a încercat să o răpească pe fată

Potrivit procurorului din Bordeaux, bunica a spus că bărbatul a încercat să o răpească pe fată, dar în cele din urmă a fost speriat de câinele care lătra. Un vecin le-a oferit polițiștilor o descriere a unui Renault Clio negru în care bărbatul a scăpat, iar suspectul a fost arestat în jurul orei 18.30.

El a fost supus înainte de a fi dus la o secție de poliție unde a dezvăluit că se află sub „tutela și monitorizare psihologică”. Suspectului i s-a efectuat un test de alcoolemie, iar rezultatele au fost negative.

Bunica a suferit răni la cap, cot și picior și va fi monitorizată timp de patru zile, în timp ce tânăra ar fi suferit tăieturi și vânătăi.

„Va fi consultată din nou astăzi, la fel ca și copilul, pentru ca un medic legist să efectueze o expertiză completă a celor două victime și să determine consecințele psihologice ale acestui act de violență deosebită, după cum reiese din videoclipul difuzat pe rețeaua socială. mass-media”, se arată în declarația procurorului.

Primarul orașului Bordeaux, Pierre Hurmic, s-a declarat „extrem de șocat” de atac, dar a adăugat: „Răspunsurile care trebuie date nu sunt simple: sunt simple doar pentru cei care caută țapi ispășitori”.

Purtătorul de cuvânt al guvernului, Olivier Veran, și-a exprimat „emoția puternică” față de filmare și a condamnat „violența gratuită”, care „ilustrează nevoia de securitate pentru poporul francez”.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema