O bătrână din Constanţa a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă


O bătrână din Constanţa, în vârstă de 83 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă.

După o viaţă de muncă, femeia a ajuns singură pe lume, după ce pe rând i-au murit toate rudele, inclusiv fiul. Astfel, a ajuns să locuiască singură, iar ultimele zile de frig au adus-o în pragul disperării.

Singura sursă de încălzire pentru pensionară este un calorifer electric, însă de teama facturii la curent, îl foloseşte doar când este absolut necesar.

În urmă cu câteva zile, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că va muri singură în casă de frig şi de singurătate.

Apelul ei a fost redirecţionat către Poliţia Locală Constanţa, iar cel care avea să ajungă la bătrână era chiar Gabriel Enache, un poliţist local cunoscut pentru numeroasele acte de caritate pe care le-a făcut în comunitatea din Constanţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

“Este greu de înțeles și acceptat…dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră!

Această măită a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă….nu mai are pe nimeni….i a murit băiatul, soțul, fratele și sora…singură pe lume la 83 de ani!

Sunt împreună cu colegii aproape in fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu”, a scris poliţistul local Gabriel Enache în postarea de pe Facebook.

Poliţistul a convins câţiva colegi şi astfel i-au cumpărat bătrânei o butelie, dar şi mâncare. Mai mult, poliţiştii locali au strâns suficienţi bani ca să îi plătească femeii facturile la curent pentru următoarele luni.

?? Este greu de înțeles și acceptat…dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră !!!
Această măită ? a…

Publicată de Gabriel Enache pe Joi, 26 ianuarie 2023

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Viktor Orban, declarații „complet inacceptabile” despre Ucraina. Kievul îl convoacă pe ambasadorul Ungariei

Urmatoarea stire

„Nimeni nu a venit să ne anunțe”

Stiri pe aceeasi tema