O americancă a câștigat două milioane de dolari în două luni cu doar două lozuriLoteria din Florida spune că atunci când femeia, în vârstă de 41 de ani, a câștigat prima dată 1 milion de dolari, a glumit afirmând că se va întoarce, iar două luni mai târziu s-a întors cu un nou premiu de 1 milion de dolari.

Femeia din Florida a câștigat un milion de dolari după ce a jucat la loterie, cumpărând un loz răzuibil. Apoi a reușit să câștige din nou

Altovise Morris a câștigat două premii de un milion de dolari cumpărând lozuri răzuibile. Morris a câștigat primul ei milion de dolari după ce a cumpărat un loz 50 de dolari și a încasat acel premiu în noiembrie 2022.

Două luni mai târziu, în ianuarie, s-a întors la sediul loteriei cu un alt bilet câștigător de un milion de dolari, conform Loteriei din Florida.

„Încă nu-mi vine să cred că se întâmplă acest lucru”, a spus Morris, conform Loteriei din Florida. Femeia afirmă că din banii câștigați prima dată tocmai și-a cumpărat o casă nouă.

Conform cotelor Loteriei din Florida, șansele de a câștiga de două ori câte 1 milion de dolari la lozul 500X The Cash sunt de 1 la 71,6 miliarde.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema