Numărul celor dispăruți în Ecuador crește la 46, după o alunecare de teren


Numărul persoanelor dispărute după o alunecare de teren în orașul Alausi din centrul Ecuadorului a crescut la 46 de persoane, a anunțat luni conducerea forțelor pentru situații de urgență din țara sud-americană. Anterior, au fost oferite date despre 16 morți și 7 dispăruți.

Alunecare de teren în Alausi, Ecuador. Foto: EPA-EFE

Potrivit informațiilor actualizate, a fost confirmat decesul a 7 persoane. „27 de persoane au fost rănite, 46 sunt date dispărute”, potrivit unui raport publicat pe pagina de Twitter a conducerii.

În total, 500 de persoane se aflau în zona dezastrului. Crucea Roșie a estimat că 163 de case au fost distruse sau avariate. Operațiunile de căutare și salvare continuă la fața locului.

Alunecarea de teren a lovit clădiri rezidențiale luni seara. În februarie, Departamentul pentru Situații de Urgență a emis un avertisment că există riscul deplasării și deplasării rocilor în regiunea Alausi. 

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru București în condițiile în care vremea se va răci și vom avea parte de temperaturi de iarnă la finalul lunii martie.  

Urmatoarea stire

Certificatul de naștere al primului copil al lui Elton John ar fi fost publicat în ziar înainte ca acesta să-l fi văzut. Detalii despre cazul Daily Mail

Stiri pe aceeasi tema