„Nu vă pot răspunde acum”


Liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă, le-a spus jurnaliștilor, joi, că nu le poate răspunde „acum” în legătură cu posibilitatea ca PNL să meargă în alianță cu PSD în alegeri, pe modelul USL.

„Nu vă pot răspunde acum”, le-a spus Nicolae Ciucă jurnaliștilor, întrebat despre această posibilitate.

Întrebările au venit după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, miercuri seara, că își dorește ca și după 2024 să poată funcționa actuala coaliție de guvernare, sugerând că PSD ar putea chiar forma o alianță cu liberalii. Mai mult, Ciolacu nu exclude posibilitatea de a candida la președinția României, în tandem cu Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Chestionat la Digi24 dacă se vede candidând la președinția României, în tandem cu Nicolae Ciucă premier, Marcel Ciolacu a spus că nu este exclus acest secenariu.

„Nu e exclus dar nu este simplu, în primul rând pentru că un partid mare precum PNL nu ar accepta să nu aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale. În schimb, eu în PSD am schimbat regulile, la noi candidatul pentru președinție va fi ales (…) Vom analiza cum mergem mai departe împreună. Ce este sigur e că pentru România a fost cea mai bună această coaliție”, a comentat Marcel Ciolacu.

USL (Uniunea Social Liberală) a fost alianța formată de PNL și PSD, împreună cu UNPR și PC, în anul 2011 și care a câștigat alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema