“Nu toți îl înjură. Fanii CFR-ului și ai Rapidului nu l-au înjurat”. Comedie sau ce? Cum încearcă Balaj să-i ia apărarea lui PetrescuCristi Balaj îl apară pe Dan Petrescu, după ce acesta a avut o reacţie furibundă la conferinţa de presă de la sfârşitul derby-ului cu Universitatea Cluj.

Enervat de faptul că fanii „şepcilor roşii” l-au înjurat în timpul meciului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Dan Petrescu a solicitat intervenţii mult mai prompte din partea arbitrilor. „Super Dan” a cerut chiar suspendarea jocului.

Nu îl înjură toată lumea pe Dan Petrescu. Rapidiștii nu l-au înjurat, suporterii lui CFR Cluj nu l-au înjurat. Dan Petrescu nu e neapărat un antrenor plăcut, care are cele mai bune intervenții, dar noi trebuie să înțelegem și să încercăm măcar să scoatem esența declarațiilor, nu neapărat modul de exprimare și de aici poate să apară această confuzie. Că dacă ne luăm după modul de exprimare al lui Hagi sau al lui Dan Petrescu, doi antrenori emblematici, care fac performanță, putem să-i luăm la mișto sau să găsim greșeli în tot ceea ce spun”, a comentat Balaj, pentru Sport Total FM.

A inflamat spiritele la Cluj

La finalul disputei cu U Cluj, Dan Petrescu a intrat în conflict cu galeria alb-negrilor. Atunci când se îndrepta înspre vestiare, antrenorul principal al campioanei României a arătat patru degete, aluzie la scorul final înregistrat pe tabela de marcaj a arenei “Dr. Constantin Rădulescu”.

Petrescu s-a descătuşat apoi şi la conferinţa de presă. “La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m…primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m…peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: ‘Băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?’ mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât, am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, aici, să fiu înjurat așa, vi se pare normal?”, a declarant Petrescu.

După înjumătăţiea punctelor, CFR ocupă locul secund în play-off, la egalitate cu liderul Farul Constanţa. În prima rundă, căpitanul Camora şi ceilalţi coechipieri ai săi vor evolua pe teren propriu, în compania trupei lui Adi Mutu, Rapid Bucureşti.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

BOR a călcat în străchini la Chişinău. Cazul Bibliotecii, sau cum să torpilezi imaginea României peste Prut

Urmatoarea stire

Care sunt cele mai bine plătite meserii fără Bacalaureat. Câţi bani poţi câştiga pe lună

Stiri pe aceeasi tema