„Nu suntem îngrijorați” » Detalii despre problemele cu nocturna


Articol de Sergiu Alexandru – Publicat luni, 06 februarie 2023, 00:17 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 00:23

După CFR Cluj – FCSB 0-1, Ștefan Gadola, acționar minoritar la formația campioană, a intervenit la GSP LIVE.

Oficialul de la CFR Cluj a comentat înfrângerea formației lui Dan Petrescu și spune că nu își face griji în ceea ce privește lupta la titlu.

VIDEO Șefan Gadola, acționarul lui CFR Cluj, după înfrângerea cu FCSB: „Un egal era echitabil”

„Din punctul meu de vedere, un egal era echitabil. Asta se întâmplă după o mică neatenție. Ăsta e fotbalul. Noi mergem mai departe. Nu e nicio problemă. Mergem mai departe. În play-off se împart punctele. Nu avem nicio problemă, cu atât mai mult cu cât suntem încă pe primul loc. 

Nu suntem deloc îngrijorați. Mergem mai departe, vom câștiga celelalte meciuri”, a spus Gadola la GSP LIVE.

Acesta a vorbit și despre problemele cu nocturna, apărute cu 10 minute înainte de startul meciului și care au dus la o întârziere de 9 minute.

„Noi ne-am pregătit din timp. În seara asta am dorit să încălzim tot terenul, dar nu se poate. având în vedere că e în funcțiune și iluminatul. Nu s-a putut. Nu avem atâta energie. Am încercat să avem un teren foarte bun. Am încercat să facem totul perfect. Nu ne-am gândit că vom avea probleme. 

A intervenit și încălzirea în stadion și a fost o cădere tensiune perfect normală. Vă spun că nu m-am speriat absolut deloc. 

Încălzirea gazonului poate funcționa în paralel cu nocturna. Dar intervine și încălzirea în stadion și depășim limita. Dar eu nu știam că în februarie se poate juca fotbal în România”. a adăugat acesta.

Citește și: 

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj – FCSB » Un singur fotbalist „lăsat corigent”

Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

avem lista lui Neluțu Varga

CFR Cluj nu este încă sigură de prezența în cupele europene și Dan Petrescu așteaptă să vadă care…