Nu mi-am dorit o tensionare a relațiilor vorbind despre candidatură. Săptămâna viitoare se va tranșa în PSD / Atunci când voi fi anunțată candidatul validat, să fie anunțați și candidații la cele 6 sectoare


Gabriela Firea a declarat, miercuri, într-o intervenție la Antena 3, că nu și-a dorit o tensionare a relațiilor vorbind despre candidatură, dar că săptămâna viitoare se va tranșa în PSD și a cerut ca, atunci când va fi anunțată candidatul validat la Primăria Capitalei, să fie anunțați și candidații la cele 6 sectoare.

„Nu am crezut că voi crea o ușoară iritare prin faptul că am răspuns unor întrebări ale jurnaliștilor (…) Nu mi-am dorit o iritare, o tensionare a relațiilor, cred că suntem un partid democratic și putem vorbi liber (…) Eu mi-am exprimat nedumerirarea de ce se tergiversează anunțul ferm al candidaturii mele, pentru că eu anul trecut am fost anunțată de președintele partidului ca fiind candidatul ferm. Eu nu m-am autopropus. Chiar am fost nedumerită la acesl moment și i-am spus într-o discuție particulară că mi se pare cam devreme (…) Ulterior declarațiile au fost dubitative”, a afirmat Firea.

Ea…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema