„Nu mi-a plăcut” + „Jucătorii trebuie să iasă din zona de confort”


Articol de Adrian Duţă – Publicat vineri, 18 august 2023 23:57 / Actualizat sambata, 19 august 2023 00:38

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a analizat victoria echipei lui cu UTA, scor 3-0.

Reghecampf s-a arătat nemulțumit de jocul din prima repriză și le-a transmis un mesaj direct elevilor lui.

FCSB

Oferte pentru doi titulari de la FCSB: pot pleca imediat după eliminarea din Conference League

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf după Craiova – UTA 3-0

„A fost un meci greu, căldură mare. Avem probleme în anumite momente, le-am dat posibilitatea să ajungă ușor la poartă. Trebuie să fim mai agresivi, să nu îi lăsăm să ajungă la poartă pe minge deviată. Avem jucători cu experiență, care pot citi jocul bine. Azi nu a fost cazul. Am marcat repede, dar nu mi-a plăcut. 

Nu ne descurcăm când adversarul se apără organizat, pentru că jucăm lent. Sunt lucruri pe care le vedem etapă de etapă și încercăm să le reparăm. Nu vorbesc de pregătirea fizică, dar avem momente când trebuie să ne comportăm mai bine. Jucătorii care nu au mingea trebuie să se miște mai repede, să creeze spații. 

Trebuie să profităm de calitatea jucătorilor din față. Vreau să ajungem la nivelul la care suntem periculoși la fiecare fază. În prima repriză au fost multe greșeli. L-am trimis pe Screciu în spate, că are viteză bună, știam că vin pe contraatac. Pe Mateiu l-am băgat să vină cu agresivitate. 

Au intrat Kurtic, Cîmpanu, care trebuie să intre în formă, are tehnică, viteză, dacă se antrenează mai mult poate ajunge la un nivel bun. Kurtic se vede că are experiență, organizează echipa, a fost primul lui meci după 8 luni. Faptul că am marcat 3 goluri e un lucru pozitiv”, a declarat Reghecampf, la Orange Sport.

Reghecampf: „Jucătorii să iasă din zona de confort”

„Ei au valoare, dar trebuie să arate pe teren. Să iasă din zona de confort la antrenamente, să facă altceva decât în trecut, pentru că nu s-a câștigat un campionat. Au experiență, omogenitate. Ne-ar mai trebui unul sau doi jucători, pentru că pot exista accidentări. 

Koljic vine după accidentare, mai sunt jucători care pot ieși, cum a fost Mitriță azi. Mai avem timp să aducem până la finalul perioadei de transferuri. Eu, la pauză, încerc să mobilizez echipa. 

Nu discut despre ce s-a întâmplat în prima repriză, sunt maturi, știu ce au greșit. Supărat nu sunt, dar încerc să îi aduc la nivelul la care să nu mai facă greșeli”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Citește și:

CSU CRAIOVA – UTA

Fază imposibilă și pentru VAR în Universitatea…

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Live Video&Score | Manchester City

Cupa Spaniei: Arenteiro – Atletico Madrid, joi, 22:00, DGS 2 Cupa Ligii Angliei: Man. City – Liverpool, joi,…