„Nu-i o problemă, îmi schimb buletinul” / Marcel Ciolacu despre atacul cibernetic: Avem de-a face cu un război hibridPremierul Marcel Ciolacu a spus că atacul cibernetic la Camera Deputaților a devenit faimos pentru că s-a furat tocmai buletinul său. Asta nu este o problemă pentru președintele PSD. „Îmi schimb buletinul”, a spus Ciolacu.

Presupun că n-ar fi fost așa de faimos acest atac dacă nu ar fi fost furată o copie a buletinului meu. Deci, nu e o problemă, eu îmi schimb buletinul.

Fostul șef al Camerei Deputaților a mai spus, după reuniunea conducerii partidului, că nu este prima oară când instituția s-a confruntat cu astfel de atacuri. Și a dat vina pe un fost lider al Camerei.

Nu este prima oară când avem de-a face cu aceste atacuri cibernetice. La un moment dat, un președinte al Camerei Deputaților a decis ca secretariatul general al Camerei Deputaților să nu intre într-un anumit program, astfel încât să fie implicat și STS-ul și SRI-ul în protejarea datelor Camerei Deputaților. Și acuma vedem consecința.

Premierul consideră că „avem…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema