“Nu există nu. Îţi fac rost de orice”


Sorin Constantinescu, fostul manager al mai multor cazinouri din București, a explicat ce înseamnă să fii client VIP la un cazinou din Las Vegas. Experienţele trăite în paradisul jocurilor de noroc sunt incomparabile!

Las Vegas este unul dintre locurile magice din lume. Indiferent dacă eşti sau nu pasionat de jocurile de noroc, ai auzit măcar o dată de acest oraş, care a fost centrul acțiunii din numeroase filme și seriale, cărți și povestiri celebre despre câștiguri legendare.

CITEŞTE ŞI: ”ȘMECHERUL CAZINOURILOR”, SORIN CONSTANTINESCU, VORBEȘTE DESPRE VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE AU PIERDUT BANI LA JOCURILE DE NOROC

Despre astfel de câştiguri a vorbit recent şi Sorin Constantinescu în cadrul unui podcast. „Şmecherul cazinourilor” a explicat ce înseamnă, de fapt, să fii considerat client VIP în Vegas, de ce beneficii au parte, dar şi ce dorinţe devin realitate pentru milionarilor care scot din buzunar sume ameţitoare.

„Dacă eşti client VIP în Vegas nu există nu. Îţi fac rost de orice. Vrei să te dai cu Harley Davidson cu Ferrari de nu ştiu care din 1960 cu orice, depinde de ce sume joci. Deci în Bellagio în faţă acolo unde sunt fântânile erau vile, apartamente de 800 de m cu piscină de 200 de m înăuntru în apartament. Deci orice, fără limită, fără număr şi fără limită. La saloanele private erau asiatici care s-au mutat la un moment dat în Macao, după care au venit înapoi în Vegas şi jucau pe sume colosale. Jucau pe 25 de milioane un jeton… E ca şi cum jucau pe beţe de chibrit. Jucau câte 15, 20 de milioane. Ăla e un client VIP”, a povestit Sorin Constantinescu în cadrul unui podcast.

Cazinoul Bellagio, preferatul şmecherilor cu bani

Acestă locație de lux a fost inaugurată pe data de 15 octombrie 1998. Acesta este recunoscut pentru arhitectura sa deosebită, pentru show-ul fântânilor sale exterioare, pentru grădinile sale botanice și conservator, dar și pentru galeria sa de artă, unde au fost expuse numeroase opere celebre.

Printre gambleri, cazinoul său este cunoscut pentru sălile de Poker. Bellagio din Las Vegas a fost frecventat de foarte mulți jucători din liga pro, printre care Daniel Negreanu, Doyle Brunson și Jannifer Harman.

În toamna anului 2020 a fost redenumită celebra cameră “Bobby’s room”, în “Legends Room”.

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Finalizare proiect Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” – SC. EUROVISAGE S.R.L. – Special Arad · ultimele știri din Arad

Urmatoarea stire

Jennifer Lopez a ieșit la prânz ca între fete doar cu Violet, fiica lui Ben Affleck. Adolescenta de 16 ani a făcut pe șoferul pentru mama ei vitregă, de care a părut foarte apropiată

Stiri pe aceeasi tema