Nu este un acord politic al Coaliției, ci un angajament între noi doi


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a fost niciun acord politic încheiat între membrii Coaliției de Guvernare, în privința adoptării memorandumului pentru salarizarea profesorilor, ci că „e un angajament al meu și al domnului prim-ministru Nicolae Ciucă, a celor două mari partide“. Asta deși președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, scrisese pe Facebook în urmă cu nici o oră că „ne-am asumat astăzi, printr-un Acord Politic al liderilor Coaliției de guvernare, garanțiile solicitate de sindicate“.

Declarațiile făcute de Marcel Ciolacu:

Reporter: Kelemen Hunor nu a semnat acest acord…

Marcel Ciolacu: Nu e un acord politic, e un angajament al meu și al domnului prim-ministru Nicolae Ciucă, a celor două mari partide care ne-am asumat în acest moment această această discuție, până la urmă, această grevă“.

Mesajul oficial al premierului Nicolae Ciucă arată însă o cu totul altă perspectivă. Acesta a scris pe Facebook că „ne-am asumat astăzi, printr-un Acord Politic al liderilor Coaliției de guvernare, garanțiile solicitate de sindicate privind majorările salariale din viitoarea grilă din sistemul de învățământ“.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema