“Nu am consumat cocaină în seara asta, am consumat acum o săptămână”.


Un conducător auto s-a urcat drogat la volan, iar în mașină se aflau soția sa însărcinată și copilul lor.Bărbatul a fost depistat de polițiștii de la Brigada Rutieră în timpul unei razii, sâmbătă seară, în Capitală, potrivit Antena 3 CNN.

Aparatul drugtest a indicat că șoferul consumase cocaină.

„Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână”, a declarat șoferul reporterilor.

Polițiștii au controlat mașina cu un câine, dar nu au găsit substanțe interzise. Bărbatul a ajuns la sediul INML pentru recoltare de probe.

Poliţiştii rutieri din Bucureşti au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 16 înfracţiuni, în urma unei acţiuni de amploare care a vizat creşterea gradului de ordine şi siguranţă rutieră pe drumurile publice. Zece şoferi au fost depistaţi sub influenţa substanţelor interzise.

Un şofer de 30 de ani a fost prins sub influenţa substanţelor psihoactive pe o stradă din Sectorul 2, iar un tânăr de 22 de ani a fost depistat la intersecţia Şos. Colentina – Şos. Fundeni, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

Potrivit IGPR, în perioada 7 – 10 septembrie, poliţiştii au efectuat 41.905 testări ale conducătorilor auto, 1.913 au fost pentru depistarea prezenţei substanţelor psihoactive în organism şi 39.996 pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice.

În urma acestora, au fost constatate 132 de infracţiuni pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 120 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor şi au fost înregistrate şi 9 infracţiuni de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţia a dat 9.210 sancţiuni contravenţionale, 6.581 pentru nerespectarea regimului de viteză, 328 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 258 pentru depăşire neregulamentară.

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Două persoane au ajuns la spital

Potrivit ISU Timiș, explozia s-a produs într-un apartament din localitatea Periam. A fost alertată Stația de Pompieri Sânnicolau…