Noul sezon Fortnite adaugă Spider-Gwen și goopy chrome | NewIT

Un nou sezon de Fortnite este peste noi și picură cu crom. Astăzi are loc lansarea Capitolului 3: Sezonul 4 pentru jocul Battle Royale, numit „Paradise”, iar marea schimbare de data aceasta este o substanță nouă și misterioasă. Se numește crom și pare să poată schimba aproape tot ceea ce atinge: îl poți stropi pe pereți pentru a trece direct prin ei sau îl poți stropi pe tine pentru imunitate temporară la foc și sprint mai rapid.

Alte completări în acest sezon, inclusiv locații noi, cum ar fi un apartament plutitor și alte puncte de interes care, în mod natural, au fost infestate cu crom. Puștile cu lunetă au primit un avantaj mare, crescând atât multiplicatorii daunelor, cât și a loviturilor în cap. Există, de asemenea, un nou tip de seif, care poate fi deschis prin găsirea diferitelor chei situate pe insulă, oferind jucătorilor acces la prada de nivel înalt.

Iar un nou sezon înseamnă un nou permis de luptă, cu o mulțime de personaje de deblocat. Evidențiind permisul de luptă din acest sezon este Spider-Gwen, iar jucătorii care achiziționează permisul vor avea imediat acces la un skin nou numit Paradigm. Alte adăugări includ o pisică hipster, o creatură ciudată de urs, un vârcolac (?) și încă o piele anime foarte cool. Iată gama completă de pase de luptă sub formă de trailer:

Acest sezon urmărește vibrațiile uşoare ale Paradisului, care au început în iunie, în urma unui eveniment live de luptă mecanică. Acel sezon din Fortnite a fost remarcabil în special pentru un eveniment uriaș de crossover Dragon Ball care le-a permis jucătorilor să-i dea lui Goku o armă. Fortnite, în general, pare să fi primit un impuls mare în acest an după introducerea unui mod Zero Build în martie.

Citeste continuarea pe newit.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Întâlnire informală a miniștrilor de Externe din UE. Ce a transmis Aurescu

Urmatoarea stire

Șoșoacă, ofticată că a prins doar 18 șaorme din cele 3.000 date gratis de Dorian Popa

Stiri pe aceeasi tema

Apple te spionează în secret

În era digitală, protecția datelor este mai importantă ca niciodată. Între timp, diverși producători de dispozitive oferă clienților…