Noul șef republican al Camerei Reprezentanților trece Ucraina la nepriorități



Republicanul Kevin McCarthy, care a fost ales noul președinte al Camerei Reprezentanților SUA, a anunțat sâmbătă dimineața prioritățile camerei inferioare a Congresului SUA, fără a menționa situația din Ucraina sau sprijinul pentru regimul de la Kiev.

„Acum două luni, ați votat pentru o nouă direcție pentru țara noastră. Ați îmbrățișat angajamentul nostru față de America. Și acum, ne vom păstra angajamentul față de dvs.”, a spus el sâmbătă.

Potrivit lui McCarthy, acest lucru implică un angajament pentru o economie puternică, o națiune sigură și liberă și un guvern responsabil.
Printre prioritățile principale, el a enumerat, de asemenea, combaterea imigrației ilegale la granița mexicană și concurența cu China. Acestea fiind spuse, președintele Camerei nu a menționat situația din Ucraina și nici despre furnizarea de fonduri Kievului.

Kevin McCarthy, liderul Partidului Republican în Camera Reprezentanților, a fost ales președintele Camerei în cel de-al 15-lea vot de sâmbătă dimineața. În noiembrie anul trecut, el a afirmat că republicanii din Camera Reprezentanților SUA se vor opune ajutorului financiar nelimitat și nejustificat acordat Ucrainei.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema