Nou verdict usturător pentru Donald Trump. Îi va plăti scriitoarei E. Jean Carroll încă 83 de milioane de dolari pentru defăimareUn juriu de la tribunalul federal din Manhattan a stabilit, vineri seară, verdictul privind despăgubirile pe care Donald Trump trebuie să i le plătească scriitoarei E. Jean Carroll pentru afirmațiile publice defăimătoare la adresa ei făcute de fostul președinte în 2019, relatează CNN.

Juriul a stabilit că Donald Trump trebuie să-i plătească lui Carroll 83,3 milioane de dolari în despăgubiri, ca urmare a afirmațiilor publice pe care le-a făcut în anul 2019, moment în care a acuzat-o pe scriitoare că minte în privința acuzațiilor de viol la adresa sa.

Verdictul îl obligă pe Trump să plătească despăgubiri compensatorii de 18,3 milioane de dolari – 11 milioane pentru o campanie de reparare a reputație și 7,3 pentru suferințele emoționale provocate.

Restul de 65 de milioane vor fi plătiți de Trump ca despăgubiri punitive pentru „acțiunile malițioase” ale fostului președinte față de Carroll. Totalul este de opt ori mai mare decât…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema