NOU în Focșani! Cele mai eficiente tratamente de epilare laser din România și MEGA REDUCERI de -50% | Jurnal de Vrancea


Din pasiune pentru pielea sănătoasă, frumoasă și catifelată, Centrele ideal, specializate exclusiv în epilarea cu laser, inaugurează cel de-al zecelea centru Ideal din țară, în Focșani și vor sărbători alături de primii pacienți, printr-o MEGA REDUCERE de –50%, la toate tratamentele de epilare LASER, valabilă până pe 31 mai 2023.

Ședință de test complet gratuită, pentru a testa eficiența laserului utilizat în Centrele Ideal

Primele schimbări sunt vizibile încă din timpul primei ședințe, rădăcinile firelor de păr ieșind la suprafață, grație tehnologiei laser de ultimă generație.

În plus, medicii dermatologi recomandă epilarea definitivă cu laser, deoarece tratamentele de epilare laser vindecă în profunzime inestetica foliculită. Tratamentele de epilare cu laser prezintă avantajul de a elimina firele de păr nedorite și disconfortul creat de metodele de epilare clasice.

Cele mai eficiente tratamente de epilare laser din România

Laserul, spre deosebire de alte dispozitive de epilare definitivă precum IPL nu arde firul de păr doar la suprafață, ci elimină foliculul pilos de la rădăcină și stopează producerea unui alt fir de păr, acționând țintit și eficient. Epilarea definitivă oferă, de asemenea, o soluție reală pacienților care se confruntă cu foliculita – afecțiune comună a pielii caracterizată prin inflamarea foliculilor de păr în urma unor bacterii, infecții sau a metodelor anterioare de smulgere a firelor de păr (epilatul cu ceară sau epilator). Netratată corect și la timp, foliculita poate lăsa cicatrici și urme pe piele. Ședințele de epilare sunt personalizate în funcție de fototipul pielii și densitatea foliculară.

Personalul specializat din cadrul Centrelor Ideal este atent la nevoile fiecărui pacient și întotdeauna pregătit pentru a răspunde la eventualele întrebări.De asemenea, protocolul de tratament este personalizat în funcție de fiecare persoană care alege să efectueze cel mai eficient tratament de epilare laser din România.

141 de locații în prezent în toată Europa, 10 centre în țară

Centrele Ideal au integrat în România profesionalismul și eficiența epilării cu laser  prin intermediul celor 10 centre situate în București, Ilfov, Cluj, Brașov, Oradea, Bacău și Focșani.

În ultimii ani de activitate, la nivel național, au avut o dezvoltare progresivă a numărului de locații active, urmând ca, în decursul acestui an să se extindă și în Ploiești, ajungând la un număr de 11 centre.

Proceduri simple, nedureroase, EFICIENTE

La IDEAL, tratamentele de epilare sunt simple, nedureroase și eficiente, realizate în doar 5 ședințe, datorită tehnologiei laser de ultimă generație cu undă diodă, acesta fiind unicul laser capabil să scoată firul de păr la suprafață chiar în timpul ședinței și este conceput pentru toate cele 6 fototipuri de…

Citeste continuarea pe www.jurnaldevrancea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema