Noi imagini virale din reședința prezidențială din Sri Lanka. Ce au făcut protestatarii după ce au ajuns în palat


Manifestanții care au pătruns sâmbătă, 9 iulie, în reședința prezidențială din Sri Lanka au luat contact cu luxul în care a trăit până acum președintele Gotabaya Rajapaksa. Oamenii au ajuns inclusiv în sala de gimnastică a șefului statului și nu au ezitat să folosească aparatele, potrivit unor imagini publicate pe pagina de Twitter a canalului Nexta.

Unii dintre srilankezii care au luat cu asalt palatul prezidențial din capitala Colombo, au făcut cozi la aparatele din sala de gimnastică a președintelui. Au alergat pe bandă, pe rând, unii dintre ei vizibil amuzați, în timp ce alții îi filmau sau fotografiau de pe margine.

Manifestanții furioși din cauza crizei economice profunde care afectează țara au ajuns și în bucătăria prezidențială, iar unii au mâncat din alimentele găsite acolo.

Iar alții au intrat în piscina din reședință.

Între timp, a apărut și informația că oamenii au găsit milioane de rupii îngropate în palatul prezidențial. În imagini postate pe rețelele sociale unii dintre demonstranți sunt văzuți numărând bani care ar fi fost predați ulterior unităților de securitate.

Aflat într-un loc necunoscut, sub protecția armatei, președintele Gotabaya Rajapaksa a anunțat că va demisiona miercuri, 13 iulie. Oamenii au ieșit în stradă cerând plecarea din funcție a lui Rajapaksa, pe care îl acuză că nu a reușit să gestioneze criza economică fără precedent din țară.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Reuters: Tinerii ruşi care fentează stagiul militar pentru a nu fi trimişi să lupte în Ucraina

Urmatoarea stire

Ce i s-a întâmplat lui Matthijs de Ligt când a ajuns la vizita medicală

Stiri pe aceeasi tema