Noi detalii în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-ar putea primi sentința în această vară


Condamnarea lui Gheorghe Dincă este unul dintre subiectele pe care românii îl discută încă din momentul în care acesta a fost arestat. Totuși, acest moment poate fi mai aproape decât ne-am fi așteptat, potrivit ultimelor informații publicate de către unul dintre avocați.

Majoritatea românilor speră ca Gheorghe Dincă, bărbatul arestat la Caracal și bănuit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Malencu, va fi acuzat de dublu omor și va fi condamnat la închisoare. Sentința nu a fost dată momentan, deoarece au apărut mici întârzieri și amânări, dar există posibilitatea ca problema să se rezolve chiar în această vară.

VEZI ȘI: GHEORGHE DINCĂ POATE SCĂPA DE ACUZAȚIILE DE OMOR. FAMILIA UNEIA DINTRE FETE A CERUT ANULAREA PEDEPSEI

Detalii noi despre condamnarea lui Gheorghe Dincă

Dacă va fi găsit vinovat pentru cele două crime, Gheorghe Dincă poate primi 30 de ani de închisoare, pe care cu siguranță nu îi va putea executa, deoarece a ajuns la o vârstă destul de înaintată. Bărbatul de 69 de ani refuză în continuare să ofere prea multe detalii legate de posibilele crime care ar fi avut loc la Caracal. Totuși, Avocatul Alexandrei Măceșanu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la acest caz.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL CARACAL! GHEORGHE DINCĂ MĂRTURISEȘTE ASTĂZI CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, CU ALEXANDRA MĂCEȘANU

Potrivit lui Aurel Moldovan, pe data de 12 august, judecătorii ar putea să se pronunțe și să decidă ca Gheorghe Dincă să își petreacă restul vieții în spatele gratiilor. Totuși, acesta susține că este posibil ca pronunțarea deciziei să fie din nou amânată dacă vor apărea probe noi la dosar. De asemenea, avocatul este de părere că procurorii ar trebui să inspecteze mai bine zona în care ar fi avut loc cele două crime pentru a se asigura că nu le-a scăpat nimic.

„Nu înțeleg de ce procurorul DIICOT nu a cerut mai multe descinderi în oraș, în condițiile în care există probe legate de implicarea lui Gheorghe Dincă în trafic de persoane încă de prin anii 2002, 2003. Ar fi trebuit cercetate legăturile acestuia cu o serie de familii, de cunoscuți din oraș sau din zonă. Pe scurt, o anchetă mult mai amplă, care nu s-a făcut. Și nu înțeleg de ce nu s-a făcut! Eu aș fi cerut descinderi peste descinderi”, a declarat avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, pentru Impact.ro.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Liberalii ar trebui să salute ascensiunea Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis

Urmatoarea stire

Mihai Stoica, impresionat de ce a văzut în amicalul Oțelul

Stiri pe aceeasi tema