Noi concedieri la echipa de moderare a conţinutului la Twitter

Timp de citire: < 1 minut

Twitter a f─âcut noi reduceri de personal ├«n echipa de moderare a con┼úinutului ┼či cea care urm─âre┼čte con┼úinutul care instig─â la ur─â.

Vineri seara, cel pu┼úin ├«nc─â o duzin─â de reduceri au avut loc ├«n r├óndul lucr─âtorilor din birourile companiei din Dublin ┼či Singapore, arat─â Bloomberg, care citeaz─â persoane familiarizate cu problema.

Printre cei disponibiliza┼úi de la platforma de socializare de┼úinut─â de Elon Musk se num─âr─â Nur Azhar Bin Ayob, care fusese angajat relativ recent ca ┼čef al integrit─â┼úii site-ului pentru regiunea Asia-Pacific, ┼či Analuisa Dominguez, directorul senior al politicii de venituri la Twitter.

Au fost elimina┼úi ┼či lucr─âtori din echipele care gestionau politica privind dezinformarea, apelurile globale ┼či mass-media de stat de pe platform─â, noteaz─â news.ro.

Vicepre┼čedintele Twitter pentru ├«ncredere ┼či siguran┼ú─â, Ella Irwin, a confirmat pentru Reuters c─â Twitter a f─âcut unele reduceri ├«n echipa de ├«ncredere ┼či siguran┼ú─â, dar nu a oferit detalii.

Unele dintre reduceri, a adăugat ea, au fost în zone care nu aveau suficient volum în viitor sau în care avea consolidarea era justificată.

Twitter a concediat aproximativ 3.700 de angaja┼úi la ├«nceputul lunii noiembrie, ├«ntr-o m─âsur─â de reducere a costurilor luat─â de proproetarul ┼či directorul general Elon Musk, iar alte sute au demisionat ulterior.

Compania a fost, de asemenea, lovită de un proces luna trecută, în care că compania de socializare este acuzată că a vizat în mod disproporţionat angajatele de sex feminin în disponibilizări.

Citeste continuarea pe www.afaceri.news

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Agenţia Naţională de Integritate sesizează Parchetul în cazul șefului AEP

Urmatoarea stire

xrOS sistemul de operare pentru ochelarii AR/VR de la Apple devine prioritar

Stiri pe aceeasi tema