“Noaptea se fac liniuțe pe aici”. Tineri morți pe loc într-un BMW, pe o șosea din Măgurele. Ar fi intrat cu viteză pe contrasens, spulberând un LoganAccidentul a avut loc pe şoseaua Atomiştilor din localitatea Măgurele, în jurul orei 20. Martorii spun că tânărul de 24 de ani circula cu vitează foarte mare înainte de impact.

Accident mortal din Măgurele s-ar fi produs după o “liniuţă”

S-ar fi întrecut cu un alt şofer, moment în care a pierdut controul volanului şi a intrat pe contrasens în maşina condusă de bărbatul de 60 de ani. Tânărul şi pasagerul din dreapta n-au avut nici o şansă. Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi bărbaţi din maşina şi-au pierdut viaţa pe loc, iar autoturismul a fost complet distrus.  

Florin-Cătălin Bădiţă, IPJ Ilfov: Celălalt bărbat, în vârsta de 60 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Locuitorii din zonă spun că teribiliștii sunt tentați să calce mult prea tare pedala de accelerație întrucât pe o porțiune de peste 2 kilometri, drumul este drept și adesea se fac…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema