Noaptea cea mai lungă pentru Reghe & Corina! CANCAN în live de la botezul anului în România!

Ziua de 25 septembrie 2022 va rămâne, cu siguranță, o dată marcată în calendarul evenimentelor superbe din viața cuplului Reghe & Corina! După ce și-au creștinat fiul în secret (vezi AICI), Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au îndreptat spre restaurant. Se anunță cea mai lungă noapte pentru cei doi, iar CANCAN.RO este prezent la botezul anului în România! Iată toate detaliile exclusive!

UPDATE 22: 30: Petrecerea continuă la Clubul Diplomatic! Unul dintre invitații speciali este chiar Adrian Cristea, alias Bursucu’, prezentatorul TV de la Kanal D! Îmbrăcat la patru ace, carismaticul prezentator a „încins” ringul de dans, alături de Reghe & Corina. Extrem de zâmbitor, s-a integrat imediat în atmosferă!

UPDATE 22:15: Invitații se distrează de minune pe versurile melodiei „Sweat”.

UPDATE 22:10: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc continuă să „încingă” ringul de dans.

UPDATE 22:07: Invitații se bucură de o seară magică, alături de Reghe și Corina!

UPDATE 22:04: Cuplul Reghe & Corina se simte excelent, alături de ceilalți invitați de la super-petrecerea care are loc în partea de Nord a Capitalei! Îmbrăcați elegant, antrenorul și partenera sa de viață se bucură de moment.

UPDATE 22:02: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc dansează pe celebra melodie „Stand by me”. Cei doi își zâmbesc moment de moment!

S-a dat startul la distracție, în seara aceasta, după ce fiul lor a fost creștinat! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au „încins” ringul de dans și și-au zâmbit neîncetat. Apoi, rând pe rând, invitații și-au făcut curaj și au intrat și ei pe ring, alături de cei doi. Se poate observa, categoric, că Reghe și Corina sunt făcuți unul pentru celălalt, chiar și în timpul dansului! CANCAN.RO vă arată, în exclusivitate, toate momentele-cheie ale acestei seri magice!

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a întors capetele în momentul în care a ajuns la restaurant! Ce rochie a purtat frumoasa Corina Caciuc la botezul fiului Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul, în această după-amiază

Încă de la primele ore ale dimineții, cuplul Laurențiu Reghecampf – Corina Caciuc s-a pregătit pentru marele eveniment al zilei. În această după-amiază, micuțul lor, Liam Simeon, a fost creștinat! CANCAN.RO a luat parte la super-eveniment, în biserică, iar toate momentele superbe au fost imortalizate! (Vezi AICI)

După ce a avut loc ceremonia de botez a fiului lor, cuplul s-a îndreptat spre localul unde are loc petrecerea. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pregătit invitaților surprize culinare și un candy bar de nota 10! Super-party-ul are loc, chiar în aceste momente, la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei (Vezi AICI), iar CANCAN.RO va transmite, moment de moment, în exclusivitate, toate informațiile!

NU RATA: PARTENERA LUI LAURENȚIU REGHECAMPF A ÎNTORS CAPETELE ÎN MOMENTUL ÎN CARE A AJUNS LA RESTAURANT! CE ROCHIE A PURTAT FRUMOASA CORINA CACIUC LA BOTEZUL FIULUI LIAM

Reghe & Corina au pregătit un meniu faraonic pentru invitați

Nu s-au uitat, pentru nicio secundă, la bani! Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pregătit un super-meniu pentru invitați. Persoanele dragi din viețile lor, care iau parte la petrecerea care are loc în Clubul Diplomatic din partea de Nord a Bucureștiului, se pot înfrupta din preparate atent alese. Mai mult decât atât, meniul este unul personalizat, iar candy bar-ul este un deliciu!

Cadre din locația aleasă de Reghecampf / (Sursa: CANCAN.RO)

NU RATA: CE CEAS DIN PLATINĂ DE PESTE 100.000 € ARE LAURENȚIU REGHECAMPF LA MÂNĂ. BIJUTERIA INCREDIBILĂ ESTE NUMĂRUL 25 DINTR-O EDIȚIE LIMITATĂ LA 100 DE EXEMPLARE ÎN TOATĂ LUMEA!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Patriarhul Kirill le spune rușilor că dacă vor muri în Ucraina vor fi iertați de toate păcatele

Urmatoarea stire

Echipa naţională a Moldovei a învins Liechtenstein cu scorul de 2-0, dar promovarea în Divizia C a obţinut-o Letonia

Stiri pe aceeasi tema