Nicuşor Dan, despre lista de obiective cerută de PNL Bucureşti: Până la termenul de 6 luni, vor fi majoritatea bifate


Foto: INQUAM/George Călin

Primarul general Nicuşor Dan a precizat, referitor la lista celor 10 obiective prioritare pentru Capitală pe care i le-a cerut PNL Bucureşti să le soluţioneze, în termen de 6 luni, că unele dintre acele obiective administrative sunt în derulare de un an şi jumătate, însă până la împlinirea termenului majoritatea vor fi bifate. Edilul a adăugat că va face un bilanţ la momentul potrivit, transmite News.ro.

„Unele din ele sunt pe chestiuni care sunt deja începute. Deci situaţia celor 10 puncte este diferită, dar până la cele 6 luni o să vedeţi că vor fi bifate majoritatea. O parte dintre aceste puncte sunt chestiuni care au început acum un an, un an şi jumătate. La momentul potrivit o să fac un bilanţ”, a declarat Nicuşor Dan, întrebat câte a bifat din lista celor 10 obiective cerute de PNL Bucureşti.

Chestionat dacă mai sunt cele 10 puncte valabile după demisia lui Ciprian Ciucu de la conducerea PNL Bucureşti, Nicuşor Dan a răspuns: „În primul rând şi vreau să subliniez asta – eu am un foarte mare respect pentru oamenii care m-au votat şi o parte importantă dintre oamenii care m-au votat sunt votanţii acestui partid”.

„De aceea eu am tratat cu mare responsabilitate această sarcină. Partidul rămâne şi mi-a solicitat să mă uit cu atenţie la aceste 10 puncte”, a completat edilul general.

Pe 1 februarie, PNL Bucureşti a anunţat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea de către administraţia pe care o conduce a unor „indicatori simpli”, pe 10 teme prioritare, în termen de 6 luni de acum înainte.

Printre aceste zece puncte se regăsesc investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important până la aceeaşi dată, amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

O zi mai târziu, Nicuşor Dan a precizat că se va uita „cu mare responsabilitate” la cele 10 teme prioritare pentru Bucureşti pe care i le-a transmis organizaţia PNL Bucureşti şi pe care doreştesă le rezolve pentru a continua să-i acorde sprijinul politic.

Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti din cauza lipsei de timp. Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6. Referitor la această demisie, purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a afirmat că gestul lui Ciucu este doar o chestiune administrativă, care nu influenţează în niciun fel alianţele locale, pe sectoare, existente în momentul de faţă, aşa cum nu influenţează obiectivele politice ale partidului.

Nicuşor Dan critică Romsilva pentru că nu susţine drumul provizoriu prin pădurea Băneasa: E ireal acest răspuns

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Teoriile conspirației care pretind că războiul din Ucraina nu există (BBC)

Urmatoarea stire

World Vision România: Examenul de admitere la liceu propus de Legea Deca arată neîncredere în Evaluarea Națională și creează inechitate. Propunem ca evaluarea competențelor specifice de care un elev are nevoie pentru a face față unui anumit liceu să fie făcută prin analiza portofoliului educațional

Stiri pe aceeasi tema