Nicușor Dan, despre cele 10 puncte impuse de PNL: Majoritatea vor fi atinse până la cele 6 luni


Primarul general Nicuşor Dan a precizat, referitor la lista celor 10 obiective prioritare pentru Capitală pe care i le-a cerut PNL Bucureşti să le soluţioneze, în termen de 6 luni, că unele dintre acele obiective administrative sunt în derulare de un an şi jumătate, însă până la împlinirea termenului majoritatea vor fi bifate. Edilul a adăugat că va face un bilanţ la momentul potrivit.

„Unele din ele sunt pe chestiuni care sunt deja începute. Deci situaţia celor 10 puncte este diferită, dar până la cele 6 luni o să vedeţi că vor fi bifate majoritatea. O parte dintre aceste puncte sunt chestiuni care au început acum un an, un an şi jumătate. La momentul potrivit o să fac un bilanţ”, a declarat Nicuşor Dan, întrebat câte a bifat din lista celor 10 obiective cerute de PNL Bucureşti.

Chestionat dacă mai sunt cele 10 puncte valabile după demisia lui Ciprian Ciucu de la conducerea PNL Bucureşti, Nicuşor Dan a răspuns: „În primul rând şi vreau să subliniez asta – eu am un foarte mare respect pentru oamenii care m-au votat şi o parte importantă dintre oamenii care m-au votat sunt votanţii acestui partid”.

„De aceea eu am tratat cu mare responsabilitate această sarcină. Partidul rămâne şi mi-a solicitat să mă uit cu atenţie la aceste 10 puncte”, a completat edilul general.

Pe 1 februarie, PNL Bucureşti a anunţat că îi cere primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, atingerea de către administraţia pe care o conduce a unor „indicatori simpli”, pe 10 teme prioritare, în termen de 6 luni de acum înainte.

Printre aceste zece puncte se regăsesc investiţiile în termoficare, deschiderea circulaţiei pe Pasajul Doamna Ghica până la jumătatea acestui an, digitalizarea cel puţin a unui serviciu public important până la aceeaşi dată, amenajarea parcurilor aflate în administrarea municipalităţii.

O zi mai târziu, Nicuşor Dan a precizat că se va uita „cu mare responsabilitate” la cele 10 teme prioritare pentru Bucureşti pe care i le-a transmis organizaţia PNL Bucureşti şi pe care doreştesă le rezolve pentru a continua să-i acorde sprijinul politic.

Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti din cauza lipsei de timp. Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6. Referitor la această demisie, purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a afirmat că gestul lui Ciucu este doar o chestiune administrativă, care nu influenţează în niciun fel alianţele locale, pe sectoare, existente în momentul de faţă, aşa cum nu influenţează obiectivele politice ale partidului.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeste continuarea pe mainnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema