Nicole Kidman a împlinit 56 de ani. Cum a sărbătorit-o soțul său, Keith Urban?


Vă vine sau nu să credeți, dar australiana cea sexy a împlinit 56 de ani pe 20 iunie. Știm, nu arată, tocmai de aceea este fascinantă. Nicole Kidman a fost omagiată de soțul său cel iubitor.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006 și au împreună două fiice: Sunday și Faith.

Soțul a împărtășit public gândurile pe care le are în ceea ce o privește pe actriță: ”La mulți ani soției mele, despre care spun răspicat că este superbă, sexy, aventuroasă, curioasă, iubește natura, e fascinată de bufnițe, este artistă. La mulți ani, iubita mea!”. Cuvintele duioase au fost însoțite de o imagine sugestivă, cu Nicole Kidman în pădure, observând natura și bufnițele.

În prezent, Keith Urban se află în plin turneu în SUA. De ziua soției și-a îngăduit o mică pauză, pentru a o putea celebra așa cum se cuvine.

Cei doi soți formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz.

Căsnicia lui Nicole Kidman e numai lapte şi miere, cu greu ai crede că actriţa şi cântăreţul de muzică country Keith Urban ar fi semnat vreodată un contract prenupţial.

Nicole Kidman și Keith Urban, Getty (2) jpg

Nu pare să fie loc de altceva în afară de afecţiune între ei. Puţini îşi mai aduc aminte, însă, că povestea lor a debutat cu stângul.

La doar patru luni după nunta din 2006, Keith Urban s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Cea care a orchestrat intervenţia a fost Nicole, hotărâtă să-şi vindece soţul odată pentru totdeauna. Poate că ştiindu-i istoricul (nr. Keith se lupta din anii ’90 cu dependenţa de substanţe interzise), diva a decis să includă o clauză neobişnuită în contractul prenupţial: soţul va primi 600.000 de dolari pe an, însă doar dacă va sta departe de droguri şi de alcool în cantităţi mari.

În cazul în care nu se va putea abţine, contractul, cu toată suita de avantaje, devine nul. Având în vedere că australiana are o avere de peste 360 de milioane de dolari, în vreme ce Keith nu a câştigat mai mult de 110 milioane, este clar cine iese mai şifonat dintr-un eventual divorţ. Deocamdată, Keith Urban nu dă semne de nelinişte, ba chiar anii petrecuţi alături de Nicole Kidman i-au consolidat cariera, i-au adus liniştea mult dorită şi două fetiţe, Sunday Rose şi Faith…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema