Nicolae Dică a explicat de ce acolaborat cu Gigi Becali la FCSB


Nicolae Dică a explicat că a colaborat cu Gigi Becali la FCSB deoarece toți antrenorii au făcut compromisuri de-a lungul carierei.

Nicolae Dică a preluat-o pe FCSB la începutul acestui sezon, după plecarea lui Toni Petrea. Aventura sa nu a durat, însă, decât până la meciul retur cu Universitatea Cluj, 1-2, când a fost îndepărtat de Gigi Becali.

Tehnicianul a vorbit despre compromisurile pe care le-a acceptat din partea omului de afaceri din fruntea vicecampioanei, recunoscut pentru dorința de a controla tot, inclusiv aspectele sportive.

Nicolae Dică a explicat de ce a acceptat să colaboreze cu Gigi Becali la FCSB: „Credeți că antrenorii care acum au 60 de ani nu au făcut compromisuri?”

Nicolae Dică spune că relația pe care a avut-o el cu Gigi Becali la FCSB este specifică antrenorilor, fiind convins că și cei mai reputați tehnicieni au făcut compromisuri asemănătoare de-a lungul carierei.

„Nick” a ținut să precizeze că nu este dispus să activeze în eșaloanele inferioare, dorindu-și să fie la nivel înalt.

„E clar că orice antrenor tânăr își dorește să antrenze. E și normal să se mai facă anumite compromisuri. Credeți că toți antrenorii care acum sunt pe la 60 de ani nu au făcut compromisuri? Nu au avut deloc discuții, n-au făcut compromisuri cu președinții? A mers totul strună?  Peste 20 de ani, dacă dă Dumnezeu și am succes și fac bani, milioane de euro, poate că o să spun și eu anumite lucruri! (…) Eu spun că nu există antrenori care în cariera lor nu au avut un patron sau un președinte care să le spună: «Bă, aș vrea să-l bagi pe X sau pe Y!» (…)

Dacă voiam să antrenez non-stop, mergeam la Liga 2, la Liga 3, dar nu antrenez oriunde”, a declarat Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, potrivit GSP.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie.

În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Serghei Lavrov: Moscova îşi Va Atinge “cu Răbdare” Obiectivele Din Ucraina

Urmatoarea stire

”Mașinile unor astfel de oameni se transformă în arme letale”

Stiri pe aceeasi tema