Nicolae Ciucă și-a găsit deja alt serviciu! Încotro o apucă la rotativăLiderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că, la rotativă, Nicolae Ciucă și-ar dori să preia funcţia de preşedinte al Senatului, ceea ce ar însemna că nu va mai face parte din viitorul Guvern.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă Nicolae Ciucă va face parte din Guvernul pe care îl va conduce.

“Din câte cunosc eu şi din discuţiile avute cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, domnia sa doreşte să meargă preşedintele Senatului”, a spus Ciolacu.

Întrebat despre faptul că există un scenariu prin care Nicolae Ciucă ar putea fi vicepremier şi ministru al Apărării în Guvernul Ciolacu, liderul PSD a răspuns: “Vă spun ceea ce am vorbit eu cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Nu cred că îşi doreşte să se mai întoarcă ministru al Apărării. Ar fi şi o debalansare a forţelor fiindcă eu sunt preşedintele Partidului Social Democrat, domnia sa este preşedintele Partidului Naţional Liberal. S-ar crea un disconfort şi în Partidul Naţional Liberal şi în Partidul Social Democrat. Deci e un scenariu aruncat pe piaţă, nu e singurul, dar nu e un scenariu probabil”.

În prezent, funcția de președinte al Senatului este ocupată interimar de Alina Gorghiu.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema