Nicolae Ciucă: Nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei


Foto: INQUAM/Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi seară că, în momentul de faţă, ”nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei”. El a fost întrebat dacă exclude varianta ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite News.ro.

La finalul conferinţei de presă desfăşurate joi seară, la Târgu Mureş, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă exclude ca preşedintele Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

”Pe mine mă întrebaţi?”, a replicat Ciucă, în timp ce Marcel Ciolacu, aflat lângă premier, a adăugat: ”Întrebarea e pentru dl Iohannis….”

”În momentul de faţă nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei, aşa cum ne-am angajat în momentul în care am constituit această coaliţie”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă afirma, săptămâna trecută, că rotativa va avea loc, dar nu chiar în 25 mai, când este Înălţarea şi Ziua Eroilor. Ciucă afirma că o astfel de zi nu trebuie umbrită de un eveniment politic. Premierul anunţa, însă, că ”la momentul oportun” îşi va depune mandatul, iar PNL va vota un guvern condus de Marcel Ciolacu.

VIDEO | Premierul Ciucă: Problema interzicerii TikTok trebuie să constituie un subiect serios de analiză

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema