Nick Rădoi duce lipsă de „sensualitate”?! Cu cine și-o încearcă milionarul

Nick Rădoi și-o încearcă cu Simona Sensual! Afaceristul român din Las Vegas este vrăjit de formele încă apetisante ale fostei iubite a lui Nicu Maharu. Rădoi i-a scris ”Sensualei” pe Facebook, iar CANCAN.RO are toate detaliile cele mai noi încercări a fostului iubit al Andei Adam. CANCAN.RO a contactat-o pe Simona Sensual, iar aceasta confirmă și detaliază apropierea sa cu Rădoi. 

Simona Suhoi demonstrează în continuare că supranumele pe care l-a purtat până de curând nu a fost degeaba. La 39 de ani este în continuare o femeie care pune pe jar imaginația bărbaților.

Nu a vrut să mai apară o perioadă în tabloide, însă acest lucru nu a făcut ca admiratorii ei să o dea uitării. Nick Rădoi, la aproape 60 de ani, nu se lasă deloc de pasiunea vieții sale – sexul frumos. Zis și făcut! A stat ce a stat, s-a perpelit prin pat. N-a dormit nopțile și n-a mai rezistat. I-a dat mesaj Simonei Sensual să-i spună că vrea cu ea.

Simona Sensual și-a păstrat farmecul intact (Foto: Facebook)

Ce să mai, gestul lui Nick este dovada vie a faptului că, deși distanța este cea care stă în calea lor, asta nu înseamnă că nu sunt șanse ca între cei doi să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste. După relațiile cu Mădălina Apostol, Anda Adam, Anamaria Ferentz și altele, acum, afaceristul e liber de ”contract” și își încearcă norocul la focoasa brunetă.

Rămâne de văzut dacă va reuși să-i câștige inima sau dacă eforturile vor fi în zadar. Cert e că bruneta pare destul de încântată de ”ofertă”.

M-a căutat, m-a contactat pe Facebook, probabil, e o modalitate mai nouă. E o discuție amicală, una civilizată, a unui bărbat care vrea să interacționeze cu o domnișoară.

Nu știu ce urmează… Acum, rămâne la stadiul de discuție pe Facebook. Mai mult nu am ce să spun”, este declarația Simonei, oferită în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

(NU RATA: Simona Sensual a avut un șoc când a tras pe dreapta, la Mamaia: I-au pus mașina pe butuci!)

Seduce și se duce

El un milionar român stabilit în America, ea o femeie care a atras de-a lungul timpului atenția publică cu aparițiile și formele sale ce provoacă pagube la casa omului. Amândoi au avut în trecut relații care au eșuat, însă asta ar putea fi cheia succesului în cazul lor.

Am putea spune că Nick a trecut peste despărțirea de Mădălina Apostol, care a ținut prima pagină a ziarelor în urmă cu ceva timp, iar acum pare că în brațele Simonei și-ar găsi liniștea.

Nick Rădoi, poftind la ceva dulce (Foto: Facebook)

În urmă cu o lună, bruneta senzuală a intrat și ea în atenția presei, când a declarat că este hărțuită de un bărbat care o urmărea la sala de fitness, acolo unde aceasta obișnuia să meargă.

Mai mult decât atât, tot în acea perioadă, Simona declara că își dorește să devină mamă cu bărbatul care i-a sucit mințile. Nu se știe dacă aceștia mai sunt împreună, cert e că nu ar da cu piciorul nici ofertei lui Nick Rădoi, cel care i-ar putea oferi viața la care doar a visat până acum.

(CITEȘTE ȘI: FOTO | Exclusiv. Ce tatuaj și-a făcut recent Simona Sensual. Cum arată acum bruneta)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce le pregătește Primăria Capitalei șoferilor care parchează pe trotuare, din luna august

Urmatoarea stire

Videoclip: Coldplay – Biutyful

Stiri pe aceeasi tema