New Balance a revenit în top: o trecere în revistă a celor mai recente modele de sneakers ale brandului iconic


Marca New Balance este sinonim cu ce e mai bun în materie de streetwear – confort, stil, fără compromisuri, iar sneakers care poartă emblematicul logo „NB” îmbină perfect tradiția și modernitatea. New Balance are o serie de modele în gama sa, iar pantofii sport sunt de o popularitate durabilă. Nu e de mirare – la urma urmei, aceștia se remarcă de mai bine de un secol prin calitatea înaltă a manoperei și designul unic. Îmbinarea dintre inspirația retro și tehnologia modernă înseamnă că vei redescoperi conceptul de confort și vei crea multe outfit-uri senzaționale. Vrei să mizezi pe încălțămintea cu semnătura „N”? Descoperă cele mai recente modele ale brandului iconic!

Inspirații retro

Modelele inspirate din stilul anilor ’80 și ’90 sunt populare de câteva sezoane. De aceea, adidasi barbati New Balance în ton cu modelele din trecut sunt o alegere senzațională. Dacă preferi modelele clasice cu un aspect retro de pantofi de baschet, sneakers New Balance CT302 sunt o alegere excelentă. Modelul combină cele mai bune tradiții ale mărcii, inspirații retro și spirit modern. Designul simplu, care combină partea superioară din piele cu profil redus cu talpă plată tip platformă, amintește perfect de modelele sportive clasice din anii ’80.

New Balance este sinonim cu ce e mai bun în materie de streetwear

Încălțămintea reprezintă mixul perfect a ceea ce ne place cel mai mult la streetwear – subliniază individualitatea și libertatea de exprimare și, indiferent cu ce o asortezi, va fi un punct forte al outfit-ului tău, conferindu-i un caracter unic. Sau poate că preferi inspirația retro în stilul anilor ’90? Optează pentru sneakers New Balance 530, al căror design se bazează pe pantofii de alergare de acum câteva decenii. Acesta este unul dintre modelele de top ale brandului, care a fost extrem de popular în ultimele sezoane și se potrivește perfect cu tendința „ugly shoes”. Se potrivește de minune cu ținutele de zi cu zi, combinând un look unic cu confortul – partea superioară din material textil asigură respirabilitate, în timp ce talpa cu tehnologia Abzorb amortizează fiecare pas.

New Balance
New Balance a revenit în top: o trecere în revistă a celor mai recente modele de sneakers ale brandului iconic

Sneakers clasici decorați cu „N” într-o versiune reînnoită

Adidasi dama New Balance au câteva caracteristici distinctive: partea superioară din piele întoarsă, sistem de înșiretare clasic, talpă stratificată și logo-uri distinctive sub forma literei N. Marca experimentează cu îndrăzneală acest stil, oferind modele care sunt o versiune reactualizată a designului clasic. De exemplu, colecția New Balance 5740 poate fi luată ca exemplu – aspectul tradițional a primit un caracter dinamic datorită numeroaselor cusături de pe partea superioară. De asemenea, se remarcă talpa, în care straturile individuale sunt dispuse în valuri. Un design atemporal cu un aspect modern va arăta minunat într-o varietate de ținute. Combinarea cu pantaloni jogger sau colanți subliniază rădăcinile de alergare ale mărcii, dar pot fi asortați și cu outfit-uri mai elegante, cum ar fi pantaloni chino și o cămașă. Sau poate că ești în căutarea uneia dintre noutățile de la New Balance care să te facă să ieși în evidență în oraș? Alegerea perfectă ar fi sneakers XC72! Această încălțăminte de la New Balance este cu siguranță diferită de ofertele anterioare ale mărcii. Aceasta iese în evidență cu forma aerodinamică a părții superioare și elemente interesante care atrag imediat atenția. Profilul clasic a primit o variantă modernă cu o bandă de întărire a călcâiului și o bandă de rulare până în partea din față a părții superioare.

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema