Netanyahu Insistă Cu Asaltul Asupra Orașului Rafah, Promițând “o Acțiune Puternică”, în Ciuda Apelurilor Globale La Reținere. “Acum Numărăm Zilele Până Când Israelul Va Trimite Tancurile”Liderul israelian, care se află sub o presiune internațională din ce în ce mai mare pentru a se abține de la acest asalt planificat, nu a dat nicio indicație cu privire la momentul în care ar putea avea loc ofensiva sau unde ar putea merge sutele de mii de oameni înghesuiți acum în Rafah.

Anunțul lui vine la o zi după ce negocierile de la Cairo privind o posibilă încetare a focului și eliberarea ostaticilor ținuți de Hamas în Gaza s-au încheiat neconcludent, alimentând temerile palestinienilor strămutați că Israelul va lua cu asalt în curând orașul Rafah, care se învecinează cu Egiptul.

„Vom lupta până la o victorie completă și acest lucru include o acțiune puternică și în Rafah, după ce vom permite populației civile să părăsească zonele de luptă”, a afirmat Netanyahu, într-un mesaj publicat pe contul lui de Telegram.

Anterior, biroul lui Netanyahu a transmis că Hamas nu a prezentat nicio nouă ofertă pentru un acord privind…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema