Neamț – Modificări în circulația trenurilor de călători ©

În vederea efectuării unor lucrări la infrastructura feroviară începând cu data de 26 septembrie 2022 ora 10,30 şi până pe data de 10 octombrie 2022 ora 18,00 se ANULEZĂ toate trenurile de călători care circulă pe relaţia Bacău – Piatra Neamt – Bicaz şi retur.
Trenurile de călători anulate vor fi înlocuite cu AUTOBUZE, care vor circula după acelaşi orar ca al trenurilor pe distanţa Bacău – Piatra Neamţ – Bicaz şi retur. Autobuzele vor avea inscripţia ,,CURSĂ SPECIALĂ CFR”. Călătoria cu autobuzele puse la dispoziție de CFR se va efectua în baza legitimaţiilor de călătorie pentru tren, emise de CFR Călători.
Îmbarcarea/debarcarea călătorilor în stațiile/haltele Bacău, Buhuși, Podoleni, Roznov, Piatra Neamţ, Bicaz se va face în imediata vecinătate a clădirii CFR destinate călătorilor.
În celelalte halte sau puncte de oprire din parcurs îmbarcarea/debarcarea se va face intersectia drumului principal din localitate cu drumul de acces spre haltă/punct de oprire.

telegram ziar piatra neamt

Citeste continuarea pe www.ziarpiatraneamt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”

Urmatoarea stire

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi ating un vechi obiectiv, Balanţele se reinventează

Stiri pe aceeasi tema