“Ne-au omorât copilul”. Filmul cumplitului accident din Buftea, în care Ianis, un copil de 4 ani, a murit sub ochii mamei și fratelui său


Video

Tragedie în Buftea. Un copil de numai patru ani care se plimba cu trotineta pe stradă a fost lovit mortal de o maşină. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale mamei, dar şi ale fratelui care se afla în autoturismul care l-a accidentat. Clipele dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere. Vă avertizez că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Vezi și

Scenele teribile s-au întâmplat aseară, puţin după ora 21. Un copil de numai 4 ani se plimbă pe trotinetă pe strada din faţa casei. Într-o clipă, e spulberat de o mașină, chiar sub ochii mamei sale. Femeia îi spusese cu doar câteva momente înainte să vină pe trotuar. O cameră de supraveghere surpinde tragedia.

A murit sub ochii mamei și fratelui său

Văr: S-a speriat, a luat-o pe mijlocul străzii. Dacă nu avea viteză, poate putea să fie salvat.

Unchi: El nu prea ieșea la poartă. Chiar ieri s-a cerut la poartă la copii. I-a zis maică-sii că vrea și el la copii.

În mașină era chiar fratele celui mic, iar la volan, un prieten de-al său. Voiau să meargă la fotbal, în localitatea vecină. Un alt puşti care era în maşină recunoaşte că aveau viteză.

Văr: Eram atent în altă parte când am auzit impactul. A țipat maică-sa, Ianis, Ianis. și ne-am dat toți jos. Nu ne-am dat seama deloc, nu am știut cine e, nu am știut pe cine am lovit. 5-6 puști în mașină, glume, râs, nu au mai fost atenți la ce e în față.

Şoferul a fugit de la locul accidentului. Nu s-a oprit până la sediul poliției din Buftea, acolo unde le-a spus agenților tot ce s-a întâmplat. Motivul? S-a temut să nu fie luat la bătaie de apropiații victimei.

Mătușă: Ne-au omorât copilul! Ne-a distrus familia. Nu există așa ceva!

La locul accidentului, copilul a fost resuscitat minute în șir. A fost stabilizat și dus la spital. Starea sa era, însă, mult prea gravă: a murit sub ochii medicilor și ai părinților.

Bogdan Dinu, reporter Observator: În locul în care a avut loc accidentul noaptea trecută, vecinii dar și apropiații celui mic i-au aprins o lumânare sau au adus mai multe jucării.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. A fost reţinut pentru 24 de ore şi, cel mai probabil, procurorii vor dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

David Popovici va fi decorat de preşedinte cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de cavaler

Urmatoarea stire

Mariza revine la București în martie 2023

Stiri pe aceeasi tema