Natașa Raab nu ar mai fi de găsit. Actorul Florin Zamfirescu, îngrijorat de „tăcerea” actriței: „Nu-mi răspunde”


Toți cei apropiați ai „Coanei Chiva”, îndrăgitul personaj din reclamele pentru lactate, nu mai reușesc să dea de prietena lor, pentru că nu ar mai răspunde în niciun mod, cum ar fi la ușă ori la telefon.

Vezi și: Nataşa Raab, ocrotită de divinitate, la şase luni de la moartea soţului

Ce s-a întâmplat cu Natașa Raab în ultimul timp. Cei apropiați nu au mai primit nicio veste de la actriță

Cel care i-a fost frate în telenovela Inimă de țigan (2007-2008) – actorul Florin Zamfirescu – a declarat, recent, într-un interviu pentru Antena Stars că nu mai știe nimic despre prietena sa, Natașa Raab.

Actrița nu a mai apărut în spațiul public, mai ales după ce soțul ei, medicul Val Guțul, s-a stins din viață în anul 2019. Ulterior, Coana Chiva a fost diagnosticată cu Parkinson, iar în ultimul an, nimeni nu ar mai ști nimic de ea, scrie Playtech.

„Eu știu că are o boală foarte grea, din care nu-și mai revine. Vorbește cu întreruperi, stă în pat sau nu se mai mișcă. A căzut, după ce i-a murit bărbatul, nu știu cum se numește, am încercat să dau de ea.

Eu mai vorbeam cu ea, o mai sunam și nu îmi răspunde. Mi-a răspuns o singură dată, cu intermitențe și a închis”, a declarat actorul Florin Zamfirescu pentru Antena Stars.

Conform Playtech, un vecin de-al actriței, din Craiova, acolo unde Natașa Raab obișnuia să mai urce pe scena teatrului, a mărturisit că femeia s-ar fi retras undeva la țară, mai exact la Băilești. Inclusiv directorul teatrului din Craiova ar fi specificat că Natașa Raab nu mai activează acolo.

„Lumea vorbește, pe aici, prin Craiova, că a rămas la țară, undeva, la Băilești, la aer curat, în căsuța femeii care o îngrijește de câțiva ani. A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei.

Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte. Am putea să-i trimitem și noi un gând bun, contează enorm când ești bolnav.

Ultima oară când am văzut-o, acum vreo doi ani, se sprijinea în două bastoane, mi-a zis că nu se simte bine”, a explicat bărbatul pentru sursa citată.

Vezi și: Agenția VIP. Natașa Raab, sfâșiată de durere, la două luni de la moartea soțului: Parcă am fost în pragul unei depresii

Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson

După moartea soțului, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a avea mai multă grijă de starea sa de sănătate, spunând că nu mai poate merge deloc și stă în pat. O femeie, pe nume Viki, este cea care îi este alături actriței.

„O serbăm cu tort, cu pui la cuptor, cu turtițe calde și cu ardei copți. Boala, din păcate, stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră.

De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori, decât să ajungi prin spitale”, spunea doamna care o îngrijește, în urmă cu jumătate de an, de ziua actriței, mai anunță Playtech.

Liviu Teodorescu va devenit tată pentru prima oară. Cum a primit vestea de la soția lui, Iulia…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema