Musk spune când va demisiona din postul de director de la Twitter


Elon Musk a anunţat că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter doar după ce va găsi un înlocuitor care să accepte acest post.

ÔÇ×Voi demisiona din func┼úia de CEO de ├«ndat─â ce voi g─âsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! Dup─â aceea, voi conduce doar echipele care se ocup─â de software ┼či de servereÔÇŁ, a scris Musk, evident, pe Twitter.

Reac┼úia sa este la un sondaj de duminic─â, ├«n care Musk i-a ├«ntrebat pe utilizatorii Twitter dac─â ar trebui s─â demisioneze de la conducerea companiei, promi┼ú├ónd c─â va respecta ce dore┼čte majoritatea. La ├«nchiderea sondajului, luni, 57,5% dintre cei care au r─âspuns au spus c─â ar trebui s─â demisioneze.

De┼či de obicei scrie constant, Musk nu a mai postat niciun mesaj pe Twitter ├«n orele imediat urm─âtoare sondajului. Pentru ca ulterior s─â comenteze sec ÔÇ×InteresantÔÇŁ la multiplele sugestii c─â rezultatele sondajului s─âu ar fi fost distorsionate de conturi false.

Tot la sugestia unui utilizator care spunea c─â doar ÔÇ×abona┼úii Blue ar trebui s─â fie singurii care pot vota ├«n sondajele legate de politiciÔÇŁ, Musk a replicat: ÔÇ×Bun─â observa┼úie. Twitter va face aceast─â schimbareÔÇŁ.

Twitter Blue este un abonament cu plat─â care permite oricui s─â cumpere un semn de ÔÇ×cont verificatÔÇŁ, o bif─â albastr─â care este asociat─â contului.

├Än calitate de proprietar majoritar al companiei private, nimeni nu ├«l poate for┼úa pe Musk s─â plece, ├«ns─â deciziile derutante din ultimele zile i-au determinat chiar ┼či pe unii dintre cei mai apropia┼úi sus┼úin─âtori ai s─âi s─â rup─â leg─âturile cu el.

Decizia de a interzice, s─âpt─âm├óna trecut─â, un cont care a urm─ârit deplasarea avionului s─âu privat a fost urmat─â de o suspendare a conturilor unor jurnali┼čti care au criticat aceast─â interdic┼úie. Ulterior, a renun┼úat la asta.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Pre╚Öedintele brazilian ales a purtat conversa╚Ťii telefonice cu liderul rus Vladimir Putin

Urmatoarea stire

Washingtonul lanseaz─â zvonul c─â liderii ru╚Öii sunt diviza╚Ťi ├«n privin┼úa unei ofensive de iarn─â ├«n Ucraina

Stiri pe aceeasi tema

Reuters: Compania Neuralink a lui Elon Musk este sub investiga╚Ťie federal─â, din cauza num─ârului mare de animale ucise ├«n cadrul experimentelor ╚Ötiin╚Ťifice. Angaja╚Ťii au sesizat autorit─â╚Ťile, consider├ónd c─â testele sunt urgentate pentru a gr─âbi dezvoltarea unor implanturi pentru persoanele paralizate.

Potrivit unui raport exclusiv al Reuters, ancheta a fost deschis─â recent de Departamentul american al Agriculturii, la cererea…