Municipalitatea a eliberat autorizația de construire pentru Policlinica de Cardiologie și Oncologie de pe Bulevardul Aurel Vlaicu


Municipalitatea a mai bifat un pas în ceea ce privește proiectul de construire a policlinicii de cardiologie și oncologie pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Dacia Service. În cursul zilei de miercuri, 10 ianuarie a.c., a fost eliberată autorizația de construire pentru realizarea obiectivului de investiții. Terenul are o suprafață de 19.660 mp. Unitatea medicală va avea două specializări: oncologie si cardiologie.  

În luna februarie 2023,Municipiul Constanța, reprezentat prin primarul Vergil Chițac, a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Policlinică Municipală specializarea Cardiologie și Oncologie Constanța – spital nou, inclusiv organizare de șantier“. Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Totodată,Primăria Constanța a eliberat,…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema